eR@čunovodstvo

 

Za vse tiste, ki imajo naslednje želje:

  • želite veliko operativnega dela v računovodstvu opraviti sami (potni nalogi, blagajna, plačilni promet, fakturiranje, prevzemanje blaga in materiala, delovni nalogi, … (karkoli od naštetega)?
  • želite imeti vse računovodske podatke takoj razpoložljive (konto kartice, odprte postavke, zapadle obveznosti in terjatve, …)?
  • želite z lastnim delom zmanjšati stroške računovodstva (ker imate razpoložljivo poslovno sekretarko ali drug administrativni kader)?
  • še nimate ali pa ne želite investirati v obsežno računalniško infrastrukturo, kot so serverji in programska oprema

Potem potrebujete rešitev, ki se ji reče e-računovodstvo!

Rešitev za manjša ali večja podjetja je v online računovodenju. Programska oprema se nahaja v oblaku, do nje dostopamo (mi in vi) po online povezavi, vse vnose opravljamo (vi in mi) v isto bazo podatkov, zato so vnešeni in poknjiženi podatki takoj razpoložljivi tako vam kot nam!

Če razpoložljive računalniške infrastrukture še nimate in vanjo ne želite vlagati, potem je za vas idealna rešitev Pantheon Gostovanje (Hosting) ali kot se popularno imenuje “v oblaku” (Cloud)! Programsko opremo lahko najamete za mesečno najemnino, kot uporabnik naših storitev pa imate pri tem še dodatni popust!

http://www.neostill.si/neostill.si/wp-content/uploads/Pantheon_Hosting.jpg

Comments are closed.